FitCamp Kaarina & Lauste

Ajankohtaista

Sulku jatkuu 14-18.4

Ajat ovat varattavissa 15-18.4 ajalle tänään klo. 15.00 eteenpäin.

Varauksia voi tehdä samanaikaisesti 2kpl/hlö. Ajan voi perua 2h ennen varatun ajan alkamista. Peruuttamasta varauksesta seuraa varauskielto 18.4 asti.

Samalla varauksella voi mennä 1hlö/samaan talouteen kuuluvat/ jo ennestään toisillensa tutut henkilöt.

Ilma ajanvarausta EI salille voi mennä.

Toivotaan, että rajoitteet päättyvät sunnuntaina ja ensi viikolla voimme olla auki jo normaalisti. Kiitos kaikille meitä tänä aikana tukeneille!

 

Tiedote koskien 1-14.4 sulkumääräystä

Aluehallintoviraston linjausten mukaisesti kuntosalit saavat olla auki yksityis-, sekä perhekäytössä, joten eilisestä tiedotteesta poiketen Fit Camp Kaarina avaa ajanvarausjärjestelmän huomenna perjantaina 2.4. Tämä tarkoittaa siis sitä, että salilla saa treenata yksi henkilö kerrallaan, tai samassa taloudessa asuva perhe.

Treeniaika toistaiseksi 1h 15min. Ensi viikon alusta lähtien 55min. Kuntosali auki 24/7. Salille sisään kun oma varaus alkaa, ja salilta PITÄÄ olla poistunut ennen kuin oma varaus on loppunut. Muistakaa edelleen laitteiden ja käsien desinfiointi.

Tämä koskee myös Lausteen jäseniä, eli Kaarina on myös teille käytössä. Lausteelle avaamme todennäköisesti myös ajanvarausjärjestelmän ensi viikosta lähtien.

Ryhmäliikunnat jatkuvat ulkona Kaarinassa, varaukset tuttuun tapaan varauskalenterista.

Me olemme erittäin kiitollisia jos pidät jäsenyyden voimassa, ja olet tukemassa meidän toimintaa jatkumaan läpi näiden vaikeiden aikojen, mutta ymmärrämme myös jos haluat hyvitystä näistä poikkeusviikoista. Olethan silloin yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse (asiakaspalvelu@fitcampkaarina.fi) 15.4 mennessä. Toiveissamme kuitenkin on, että jokainen maksaa jo tulleet laskut huhtikuun loppuun saakka, hyvitykset laitamme täytäntöön myöhemmistä eristä. Kiitos.

Meille on erittäin tärkeää asiakkaidemme hyvinvointi, siksi haluamme mahdollistaa lain sallimissa puitteissa harjoittelun myös poikkeusaikoina. Olette hoitaneet jo ennestään homman mallikaasti, nolla tartuntaa lähtöisin Fit Camp saleilta, joten kiitos myös siitä.