Hieronta

Hieronta auttaa, kun sinulla on päänsärkyä, niska-, hartia-, tai selkäkipuja tai muita kiputiloja, jotka ovat voineet aiheutua esimerkiksi rankasta fyysisestä työstä tai muusta fyysisestä ponnistelusta.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta poistaa lihaskireyksiä ja laukaisee kehon eriasteisia jännityksiä. Voit valita kokovartalohieronnan, tai painotamme hieronnan haluamasi osa-alueeseen, esim. niska, hartiat, selkä tai jalat.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa otamme huomioon erityisesti kuntoilijoiden ja urheilijoiden erityistarpeet ja lihashuollon aktiivisen treenaamisen yhteydessä. Se sopii myös erinomaisesti lihasten rentoutukseen, aktivointiin tai edistämään palautumista.

Hierojamme

Jan-Erik

Minulle on tärkeää, tarjota jokaiselle asiakkaalleni yksilöllinen, juuri hänelle sopiva hieronta, juuri hänelle sopivalla voimakkuudella ja tyylillä. 

Nautin hierojan työssä eniten siitä, että voin sen avulla auttaa asiakkaita voimaan paremmin. Minulla on vankka kokemus hierojan työstä ja hyvinvoinnin ohjauksesta jo lähes 20 vuoden ajalta. 

Olen Valviran hyväksymä koulutettu hieroja. Lisäksi olen opiskellut syksyllä 2018 Thaimaassa Thai Jooga Hierojaksi, johon minulla on Thaimaan hallituksen virallisesti hyväksymä tutkinto. Minulla on koulutus myös kuumakivihierontojen ja Intialaisen päähieronnan tekemiseen. Terveys merkitsee minulle kehon ja mielen tasapainoa. Tervetuloa tutustumaan!

Varaa aikasi täältä

Victoria

Hei,

Olen elokuussa valmistunut Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja. Nyt pääsen vihdoin toteuttamaan oppimiani asioita teidän ihanien asiakkaiden kanssa. Edelleen jatkan lukemista ja opin uutta jatkuvasti koska jokainen asiakas on yksilö ja pyrkimykseni on ottaa sinut huomioon henkilökohtaisesti, jotta saisit sen avun mitä tulet hakemaan.

Varaa aikasi numerosta 0442959807 (mielellään viestillä) tai hierontavictory@gmail.com

Call to action H2-otsis