FitCamp Kaarina & Lauste

Personal Training

Personal Trainer

Eli henkilökohtainen kuntovalmentaja

Personal Trainerin avulla pääset tavoitteisiisi nopeammin ja varmemmin. Personal Trainer -palveluihin kuuluu tavoitteidesi mukaiset ruokavaliot, saliohjelmat, yksilövalmennuspaketit sekä pidempien jaksojen harjoittelusuunnitelmat. Olit sitten vasta-alkaja tai jo pidemmälle ehtinyt treenaaja, Personal Trainer auttaa sinua tekemään tavoitteistasi totta!

Valmentajat

Mari

Olen Mari, Fit Camp Kaarinan Personal Trainer. Lisäksi olen lisensoitu FIHF Ravintovalmentaja, Mind Coach® Stressivalmentaja sekä ekonomi. Taustalla myös urheiluravitsemusopinnot sekä ravitsemustieteen perusteet Itä-Suomen yliopistolta. 

Uskon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja siihen, että elämästä pitää nauttia. Salilla tulee tuloksia, kun treenaamiseen riittää energiaa ja treenataan kehoa kuunnellen ja sopivasti haastaen. Keskitytään siis olennaiseen ja luodaan siinä sivussa pieniä pysyviä tapoja, jotka vievät tavoitteisiin pitkällä aikavälillä melkein huomaamatta. 

Ota yhteydessä sähköpostitse tmimarimakinen@outlook.com ja lähdetään kartoittamaan miten voin olla sinulle avuksi!

Antti

Olen auktorisoitu Personal Trainer Antti Koli, koulutukseni suoritin Fitfarmin sekä Trainer4You:n alaisuudessa.

Oma treenifilosofiani perustuu kovaan työntekoon, sekä treenien monipuolisuuteen. Valmentajana olen kannustava, positiivinen ja asiakkaita haastava. Kun tuntuu, että tarvitset apua oikeisiin tekniikoihin, tehostusta treeneihin, tai uuden suunnitelman jotta pääset asettamiisi tavoitteisiin, niin älä epäröi silloin ottaa yhteyttä minuun. Yhdessä onnistumme, olit sitten vasta-alkaja, tai jo kokeneempi treenaaja.

Parhain terveisin,
Antti Koli, ptanttikoli@gmail.com

Call to action H2-otsis